Referenser – så här säger kunderna

Ringar på vattnet, mun-mot-munmetoden – två liknelser om hur man blir etablerad på en tuff marknad genom kvalitet och personlig service. Med nöjda kunder trivs man på jobbet!

”Vi anlitade Verbal i Nacka AB när vi skulle översätta nytt material kopplat till vår ledarskapsutbildning.
Vi fick snabb och oerhört proffsig hjälp med översättningen och Jakob förstod på en gång vårt behov och vilken ton materialet skulle ha.
Tack vare Jakob nådde vi vår deadline och kunde lansera det nya materialet i tid.”
Heidie Vad-Schütt, HR, Sandvik AB


”Verbal i Nacka AB, under ledning av Jakob Roël, genomförde ett omfattande översättningsarbete av över 40 000 rader med text i ett stort datorprogram för diagnostik. Med detta program, med namnet CLEOS, svarar patienten på frågor om symptom och sin hälsa på en iPad. Svaren analyseras sedan och skall utgöra grunden för fortsatt handläggning. Jakob Roël ledde arbetet på ett mycket professionellt sätt vilket utgjorde underlag för den fortsatta anpassningen av programmet.
Carl Johan Sundberg, professor i molekylär och tillämpad arbetsfysiologi, Karolinska Institutet


”Vi på Arla är mycket nöjda med Jakob Roëls tolkningsinsats på våra representantskap där han mycket detaljerat och engagerat i realtid simultantolkar presentationer och inlägg på engelska, danska och tyska till svenska för våra förtroendevalda ägare. Ett par av representantskapsledamöterna kom till och med fram till mig efteråt och berömde Jakobs arbete.”
E. Grinde, Regionchef Medlemsservice, Arla Foods


BokningsBolaget är en totalleverantör av konferenser och events i hela världen.
Vi har anlitat Verbal i Nacka för översättning av svenska avtalstexter till engelska.
Företagsavtalen har gällt upphandling av konferenstjänster. Vi är mycket nöjda med Jakob Roëls arbete. Han är noggrann, säkerställer kvaliteten och levererar i tid. Jakob är dessutom förtroendeingivande och lätt att samarbeta med.”
Susanne Wikner, Key Account Manager Bokningsbolaget


”Jag anlitar Jakob för översättning från engelska till svenska eftersom han alltid gör ett mycket bra jobb. Han är snabb och noggrann och gör alltid klart jobbet enligt tidplan. Det är viktigt för mig!”
Åsa Backman, vd Wave Communications AB


”Jag fick väldigt snabb och väldig bra hjälp med översättning av en enkät som jag sedan använt i en vetenskaplig studie.”
Barbro Wadensten, docent, Uppsala universitet